De line-up van Sowiezo Festival 2018:

Mental Theo

Dit is het recept voor een partylawine! Al jarenlang één van de grootste feestbeesten. Hardcore feelings? Op de Sowiezo Wonderful Days? Met Mental Theo is het elk feestje knallen! Ben jij er klaar voor?

 

Raymon Hermans

Jaaa.. hij komt naar Eersel! Met zijn singles Gevallen, Hypnose, M’n Favoriet, Fenomeen, Nu of nooit, veroverde Raymon Hermans menig vrouwenharten! Pakkende songs met een herkenbare beat voor een lekker dansje. 

Buren van de Brandweer

De pilsies staan voor de vat! Lekker koud aan de bar, laden en lossen met de Buren van de Brandweer! Deze 3 mannen ontvlammen ieder feestje en festival, met eigen singels, collabs en remixen. Ze staan garant voor één groot feest! 

De Lievelings Dj’s van Je Zusje

Maak je niet druk, want de dames zijn in goede handen bij de Lievelings Dj’s van Je Zusje. Deze mannen trakteren je op een eclectische wervelwind aan hitjes, babymaking music, oude knallers en uitschieters naar alles wat hier ook maar een beetje mee te maken heeft, lekkerrrr!

Houd je zusje in de gaten, want dansen gaat ze zeker.. 

Zanger Kafke

Wat begon als een grap met vrienden, is uitgegroeid tot een ware held! Zanger Kafke heeft met zijn hits Springen, Onze dag en Medicijn heel Brabant en omstreken veroverd. Hij heeft precies de juiste beat te pakken om er met zijn liedjes één groot feest van te maken!

Derek Shots

Dit DJ talent uit Breda komt Eersel even lekker wakker schudden. Hij draait hitjes alsof het niks is, van moombahton tot R&B Classics, Guilty Pleasures en nog veel meer! Bij zijn is meemaken..