Over ons

Het hoge woord is er uit; SOWIEZO FESTIVAL 2021 GAAT DOOR!

Op zaterdag 11 september 2021 vindt de vijfde editie van Sowiezo Festival plaats op het Tien Decemberplein in Eersel. Sowiezo Festival is hét leukste en gezelligste muziekfestival in hartje Eersel! Van 18:30 tot 01:00 is het plein voor het gemeentehuis dé plek voor een gezellige avond met een gevarieerd programma. Geniet samen met vrienden, doe een dansje en proost op een avond vol met bekende meezingers en de leukste muziek. 

Ondanks de onzekerheid omtrent het COVID-19 virus van de afgelopen periode, vertrouwen wij erop dat we nu deze periode écht achter de rug hebben. Vol goede moed hopen we iedereen aan het eind van de zomer te mogen ontvangen, om deze vervelende periode af te sluiten met een onvergetelijke avond. 

Sowiezo Festival wordt georganiseerd door: Stichting Samenwerkende Carnavalsgroepen van Eersel (Stichting SCE). Al vanaf het begin zet Stichting SCE zich in voor activiteiten voor Eersel en haar inwoners. Het doel van de stichting is om een fantastische avond te organiseren voor iedereen. Daarnaast worden de opbrengsten gebruikt om de betrokken groepen financieel te ondersteunen. Dat de optocht in Eersel de afgelopen twee jaar werd afgelast kwam als een grote teleurstelling. Komend jaar zullen de groepen opnieuw hun schouders er onder steken en zorgen voor een mooie optocht!